Adunarea ordinară a Societății de Micobacteriologie Clinică din Republica Moldova din 27 mai 2022

La data de 27 mai 2022 a avut loc adunarea ordinară a Societății de Micobacteriologie Clinică din Republica Moldova. Evenimentul s-a desfășurat în incinta Laboratorului Național de Referință în microbiologia tuberculozei al IMSP Institutul de Ftiziopneumologie „Chiril Draganiuc”, fiind difuzat concomitent și on-line. 

A fost propus pentru discuții Curriculum Vitae a Societății de Micobacteriologie Clinică din Republica Moldova. Valeriu Crudu și Nadejda Țurcan au prezentat informații cu referire la misiunea și obiectivele Societății, fiind stabilit ulterior un termen de 7 zile pentru colectarea tuturor sugestiilor, propunerilor, comentariilor referitor la tema abordată. 

A fost prezentat raportul despre procesul de elaborare al site-ului Societății de Micobacteriologie Clinică din Republica Moldova. S-au demonstrat principalele compartimente ale site-ului. Au fost înaintate de catre Elena Romancenco și Constantin Rimiș sugestii de optimizare, extindere și promovare a site-ului. 

Nelly Ciobanu și Valeriu Crudu au prezentat succint rezultatele implementării proiectelor științifice pe parcursul anilor 2021-2022. Au fost aduse la cunoștință colaborările internaționale și naționale din perioada ultimilor ani.

Membrii Societății au participat la discuții privind stabilirea planului de activități pentru anii 2022-2023. 

S-au discutat aspectele organizatorice în administrarea activităților Societății.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *